Korištenjem naše web stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića.
Korištenjem naše web stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića.
+ 385 (0)20 685 963 info@dokogr.com.hr Ulica Nikole Tesle 54, Metković 07-15 h

Tko smo mi

Ovom internetskom stranicom upravlja tvrtka Doko građenje d.o.o. sa sjedištem u Metkoviću. Savjetujemo vam da pročitate ova pravila prije korištenja stranice. Korištenjem stranice potvrđujete da prihvaćate sve odredbe ovih pravila, stoga vas molimo da je ne koristite ako se s bilo kojim dijelom ovih pravila ne slažete.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Putem ove stranice ne prikupljamo i ne obrađujemo nikakve osobne podatke, osim podataka koji se prikupljaju putem kolačića (cookies).  U cilju poboljšanja korištenja stranice i pružanja informacija o našim uslugama i projektima, automatski prikupljamo i spremamo informacije u log datoteke na vašem računalu. One uključuju IP adrese, vrstu preglednika, postavke jezika, operativni sustav, pružatelja internetskih usluga te oznaku datuma i vremena. Navedene informacije koristimo za informiranje o ponašanju korisnika stranice, prepoznavanje općih demografskih trendova, prilagođavanje sadržaja, poboljšanje sigurnosti stranice te za oblikovanje komunikacijskih poruka i marketinških aktivnosti.

Informacije prikupljene putem oznaka za praćenje ili kolačića su anonimne i neće biti povezane s osobnim podacima niti dijeljene s trećim osobama.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Google Analytics

Koristeći ovu mrežnu stranicu, pristajete da Google obrađuje vaše podatke putem servisa Google Analytics. Taj servis koristimo za mjerenje i analizu posjećenosti stranice, a on također koristi kolačiće i podatke o načinu korištenja stranice pohranjuje na svoje poslužitelje u Sjedinjenim Američkim Državama radi vrednovanja vašeg korištenja stranice. Google ima pravo proslijediti te podatke trećim stranama ukoliko je to zakonski obavezno ili u slučaju da treća strana obrađuje podatke za njihove potrebe, no ne povezuje nijednu korisničku IP adresu s drugim podacima koji su u njegovom vlasništvu.

Kolačići

Radi poboljšanja naših usluga, ova stranica može koristiti kolačiće, male tekstualne datoteke koje se spremaju na vaše računalo. Glavna je svrha kolačića omogućiti našem poslužitelju da korisniku prikaže prilagođene stranice koje bolje odgovaraju njegovim potrebama.

Svaki korisnik stranice može prihvatiti ili odbiti kolačiće na mrežnim stranicama promjenom postavki internetskog preglednika. Za detaljnije informacije preporučamo da pogledate upute vašeg preglednika kako biste izmijenili postavke ili izbrisali kolačiće. Pritom imajte na umu da određeni sadržaji i puna funkcionalnost ove stranice neće biti dostupni ako su kolačići isključeni.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Mrežne i pikselne oznake

Ova stranica može sadržavati i mrežne oznake koje se nazivaju i pikselskim oznakama. Mrežna oznaka je mala grafička slika smještena na internetskoj stranici ili u e-poruci, a koristi se za nadzor ponašanja korisnika koji posjećuju određenu stranicu ili šalju e-poruke. Uz to, stranica može koristiti i mrežne signale (Web Beacons), prazne GIF-ove (Empty GIFs) ili pikselske oznake (Pixel Tags) radi prikupljanja statističkih podataka o korištenju stranice.

S kime dijelimo vaše podatke

Informacije prikupljene putem oznaka za praćenje ili kolačića su anonimne i neće biti povezane s osobnim podacima niti dijeljene s trećim osobama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Promjene pravila

U slučaju izmjena, nova će pravila biti objavljena ovdje. Savjetujemo vam da redovito provjeravate ovu stranicu s obzirom na to da će se nastavak uporabe ove stranice nakon bilo kakvih izmjena pravila zaštite privatnosti smatrati vašim prihvaćanjem takvih izmjena. U slučaju da dođe do znatne izmjene ovih pravila, na stranici ćemo o tome objaviti posebnu obavijest.

U slučaju bilo kakvih pitanja i komentara o našim pravilima, molimo da nas kontaktirate.

U Metkoviću, 20. svibnja 2018.

has been added to the cart. View Cart
hrCroatian